Werchter Boutique met primeur

Werchter Boutique, het evenement waar BV’s, middenkader en Open VLD-leden optimaal kunnen netwerken, kondigt een grote naam aan. The Queen Of Pop herself zal met haar gefacelifte en geliposuckte lijf voor de allereerste keer in België optreden.

 

Door het verlengen van haar Sticky Tournee passeert Madonna op 11 juli de festivalwei van Werchter. Omdat La Ciccone blijkbaar veel ruimte nodig heeft wordt er zelfs wat geschaafd aan het concept: om veiligheidsredenen zal er daardoor geen kinderdorp zijn. Vorig jaar was dat er wel, Tokio Hotel trad toen op.

Er zijn voorlopig nog geen andere namen bekend voor Werchter Boutique. Toch durven we nu al te voorspellen dat de andere acts minstens even relevant en interessant zullen zijn als Madonna zelf.

Tickets bestellen kan vanaf 7 februari en ze kosten 75 euro. U kan ook bij de VLD gaan, dan is de kans groot dat het gratis is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

achttien − 1 =