Metal super-band Shrinebuilder maakt album

Goed nieuws voor de fans van het betere lawaai: Shrinebuilder werkt op dit eigenste moment aan een eerste album. Voor wie de naam Shrinebuilder geen belletje doet rinkelen: de band bestaat uit leden van Neurosis, OM, Melvins en Hidden Hand. Begin dus maar alvast te kwijlen!

De band heeft dus een line-up om van de watertanden: Scott Kelly van Neurosis, Scott "Wino" Weinrich van Saint Vitus/Obsessed/Spirit Caravan/Hidden Hand, Al Cisneros van OM en Dale Crover van Melvins op de drums. Shrinebuilder was al een tijdje in de maak maar tot effectieve opnames was het nog niet gekomen. Dit weekend vlogen de heren er echter in. Volgens Kelly’s blog over de opnames, We Burn Through the Night , waren zondag 95% van de vocals opgenomen en worden vandaag de basistracks afgewerkt.

Het album zal wel pas in de zomer verschijnen op Neurot Recordins, het label van Scot Kelly. Op 25 april cureert Shrinebuilder Beyond the Pale op Roadburn in het Nederlandse Tilburg. En daar zowat alle leden van de band aanwezig zijn, zou Shrinebuilder zelf ook wel eens acte de précense kunnen geven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

tien + twintig =