Pearl Jam op je gsm

Goed nieuws voor diegenen die hun huidige beltoon beu zijn, maar niet willen weten van alle zingende konijntjes en huilende baby’s uit het Jamba-assortiment: binnenkort zullen legendarische Pearl Jam-nummers als ‘Alive’ of ‘Jeremy’ ook als ringtone verkrijgbaar zijn, laat website NME weten.

Eerder werd aangekondigd dat Eddie Vedder & co een herwerkte versie van hun schitterend album Ten uit 1991 zullen uitbrengen, ter ere van Pearl Jam’s twintigste verjaardag. Aangezien die eigenlijk pas plaatsvindt in 2011, is Ten het eerste van meerdere Pearl Jam-albums die opnieuw gereleased zullen worden. De originele Ten-nummers zullen nog steeds terug te vinden zijn op de nieuwe plaat, samen met de “vernieuwde” nummers, plus een remix van het hele album door producer Brendan O’Brien.

Pearl Jam heeft ook een exclusieve deal gesloten met Verizon Wireless. Elke week zal een andere klassieker uit Ten als ringtone beschikbaar zijn voor de klanten. Op 24 maart zal het achttien jaar oude Ten dan heruitgebracht worden in een nieuw jasje. Fans kunnen deze nieuwe editie al vroeger bestellen via de website van de band. Het eerste nummer dat zal verschijnen als beltoon is ‘Once’, en dit op 13 januari. Benieuwd hoe dat zal klinken!

Behalve ringtones van ‘Once’ en ‘Why Go’, die eerder niet te verkrijgen waren, zullen er ook video’s aangeboden worden van ‘Jeremy, ‘Oceans’, ‘Alive’ en ‘Even Flow’. Of de gemiddelde Pearl Jam-fan hier nood aan heeft, is zeer de vraag. Maar wie verjaart, mag al eens zot doen! Of is de inspiratie eerder zoek?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

8 − vijf =