Raymond & zijn jonge helden :: 5 oktober 2006, het Depot

Raymond & zijn jonge helden, 5 oktober 2006, het Depot

Vijf jaar bestaat Poppunt en dat mocht gevierd worden. En hoe viert een organisatie die zich inzet voor de vele honderden popgroepjes die Vlaanderen rijk is dat beter dan met een concert waarop ze die jonge honden paart aan het werk van een Oude Grote. En dat is wat gebeurde met het project “Raymond & zijn jonge helden”: tien jonge groepjes bewerkten een nummer van Raymond van het Groenewoud en brachten dat twee avonden lang ten gehore in Het Depot in Leuven.

In The CameraEye van onze vrouw: Een bedachtzame Raymond ziet tijdens een repetitie dat het goed is, wat zijn jonge helden daar op het podium van het Het Depot presteren.

http://www. poppunt.be/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negen − 7 =