Top 3: De Beste Series van 2020

Onze televisierecensente blikte terug op de sreis die in 2020 op de wereld werden los gelaten en maakte dit lijstje op waarin ze de absoute toppers op een rijtje zet.

1.      The Queens’ Gambit

Dé dramareeks van 2020 die alle andere potentiële nummer-één-reeksen schaakmat zette. Achter Anya Taylor-Joy ’s ogen schuilt een hele wereld, waarin je vanaf de eerste blik meegezogen wordt. Je hart klopt sneller bij elk spelletje dat ze speelt en net als Beth Harmon weet je niet wat je met je leven gaat doen eens ze haar laatste spel gespeeld heeft.

2.      The Undoing

Een bloedstollend tribunaal dat onder je huid kruipt, net als de botox in Nicole Kidmans gezicht. Het is niet Kidman, maar Hugh Grant die hier misschien wel de beste acteerprestatie uit heel zijn carrière neerzet.

3.      Albatros

Een prachtige, tragikomische reeks waarvan elke aflevering net als een pakje frieten met een vleesje te veel, zwaar op je maag valt, maar waarvan je eens verteerd toch telkens meer wil. Dominique Van Malder en Wannes Destoop lachen met dieetkampen die zichzelf profileren als de oplossing voor al de problemen van zwaarlijvigen, niet met mensen die aan zo’n kamp deelnemen omdat ze erin (willen) geloven.

     

                                                                                                                                  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf + twintig =