Meaningless :: Ignorance

Wanneer een groep z’n naam niet waarmaakt.

Xenia Geysemans en Seppe Peelman maken al enkele jaren deel uit van de coverband Mission Kowalski. Daar draait alles rond het betere pop- en coverwerk, maar al snel werd duidelijk dat de zangeres en gitarist ook een ander genre met liefde omarmen: hard rock die  sporen van metal kan bevatten.

In januari van dit jaar hielden ze hun debuutsingle “Black Tears” boven de doopvont en negen maanden later zijn we toe aan het derde wapenfeit. Een stijlbreuk valt daarbij in geen velden of wegen valt te bespeuren – op het moest op (het intussen veel rijkere) productievlak zijn. Groepen als Within Temptation en Halestorm zijn nog steeds niet veraf en met een onderwerp als de huidige klimaatcrisis mag het tekstueel ook nu weer wat meer zijn. Rest ons enkel nog de vraag: wanneer kunnen we dit eens live aanschouwen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

19 + veertien =