Alcatraz komt met Within Temptation, Children Of Bodom en meer

Alcatraz kondigt een eerste reeks namen aan voor zijn komende editie. Onder meer Within Temptation, Ministry, Children Of Bodom en Airborne geven present.

Dat de organisatie vandaag Within Temptation aankondigt als een van de headliners, mag geen verrassing zijn. De band, met haar roots diep geworteld in de metalscene, is inmiddels uitgegroeid tot een razend populaire act. Een groep die ook jong en oud aanspreekt en steevast zorgt voor een spetterende show. Alcatraz refereert hiermee naar Nightwish, de symfonische metal band die reeds twee keer het festival afsloot en samen met Within Temptation het Female Voices garnizoen aanvoert.

Alcatraz zou Alcatraz niet zijn als het daar niet wat harder geweld tegenover zet. Wat te zeggen van Ministry, Children Of Bodom, Devildriver, Airbourne, Flotsam & Jetsam, Metal Church, Korpiklaani en Lita Ford? Binnenkort volgt de bekendmaking van meer opmerkelijke acts.

Alcatraz Hard Rock & Metal Festival vindt plaats op 13 en 14 augustus op het festivalterrein aan de Lange Munte in Kortrijk. Info: www.alcatraz.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zestien − 7 =