Eurosonic Noorderslag lanceert eerste 27 namen

ESNS (Eurosonic Noorderslag) kondigt de eerste namen aan voor de aankomende editie, die plaatsvindt in hartje Groningen van 15 t.e.m. 18 januari 2020. De eerste serie namen van 33 opkomende acts wordt traditioneel geselecteerd in samenwerking met radiozenders uit de Europese Unie, verenigd in de EBU (European Broadcasting Union). Onder meer Inhaler en Charlotte Adigéry haalden de selectie. Daarnaast zijn er nu ook vier acts bevestigd uit focusland Zwitserland: Black Sea Dahu, Coilguns, Emilie Zoé en L’Éclair.

De volgende artiesten zijn in samenwerking met de EBU geboekt voor een showcase in Groningen: Amy Root (NL), Annna (LV), Black Country, New Road (GB), Blanks (NL), Buč Kesici (RS), Camilla Sparksss (CH), Charlotte Adigéry (BE), Dry Cleaning (GB), Fvlcrvm (SK), Inhaler (IE), Iris (NO), Jeremy? (BG), Jesse Markin (FI), Khalab (IT), Last Train (FR), Marius Bear (CH), Muthoni Drummer Queen (CH), My Ugly Clementine (AT), Novaa (DE), Pascal Gamboni (CH), Perfect Son (PL), Rayden (ES), Ricky Dietz (DE), Seed To Tree (LU), Sensible Soccers (PT), StarWound (GR), Tanaë (BE), The Bluebay Foxes (HU), Viah (CZ), Vita Bergen (SE), Warmland (IS), Yasmin (EE) en zalagasper (SI).

Kaarten zijn nog niet verkrijgbaar. Alle info over Europa’s grootste showcase festival is beschikbaar via www.esns.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeventien + 19 =