Taylor Swift headliner op Werchter Boutique 2020

Taylor Swift komt naar België. Op zaterdag 20 juni 2020 is ze headliner van dagfestival Werchter Boutique. Taylor Swift (29) is een waar fenomeen. Ze is zangeres, muzikante, songschrijver, producer. Ze is een vrouw van vele hits, van indrukwekkende cijfers en statistieken, van ontelbaar veel awards, van een net uitgebracht zevende album “Lover”.

De komst van Taylor Swift naar Werchter Boutique is om meer dan één reden bijzonder. Wegens haar status – bien evident. Maar ook wegens een exclusieve show voor de Benelux. En wegens lang geleden. Het is immers voor het eerst sinds Vorst Nationaal in 2011 dat ze in België zal optreden.

Zeven albums heeft Taylor Swift, nog steeds maar 29, op haar palmares. De teller verkochte albums staat op 50 miljoen. Ook digitaal gaat het haar voor de wind. Ze is één van de top 5 artiesten met de hoogste digitale verkoopcijfers. Het meest recente album “Lover”, dat eind augustus uitkwam, ging in onder andere de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Spanje, Canada, België en Nederland meteen naar nummer één en drijft alle cijfers verder op. Daarnaast is ze ook trotse bezitter van niet minder dan 10 Grammy Awards, 23 American Music Awards, 23 Billboard Music Awards, 10 Country Music Awards, 1 Brit, 1 Emmy, 5 MTV Music Awards, 10 MTV Video Music Awards en tig andere prijzen. Bovendien imponeert ze live. Taylor’s concerten zijn popshows 2.0, flirtend met perfectie.

Werchter Boutique vindt plaats op zaterdag 20 juni in het festivalpark in Werchter. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf woensdag 25 september om 10u. Alle info: www.werchterboutique.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

3 × 4 =