41 Nieuwe namen maken affiche Lokerse Feesten compleet

Hoezee hoezee, de affiche van de Lokerse Feesten is compleet! Om de laatste hand te leggen aan de line-up voor de komende editie van Lokeren’s bekendste tuinfeest, werden niet minder dan 41 namen uit de kast gehaald. Ondermeer Therapy?, The Van Jets, Triggerfinger, Arno en Gabriel Rios worden aan de line-up toegevoegd.

Op zaterdag 10 augustus komt Triggerfinger weerwraak nemen voor de onweersshow van vorig jaar, Arno viert zijn 70e verjaardag, The Van Jets nemen afscheid, en Therapy? en Yves Deruyter zorgen voor nòg meer fun en hits. Tiga vervoegt The Chemical Brothers en Charlotte de Witte op vrijdag 9 augustus. Donderdag 8 augustus wordt één groot urban / hip hop feest met naast Tourist LeMC, Roméo Elvis en Zwangere Guy nu ook Murdock, Black Mamba en een alweer top-editie van All Eyes On Hip Hop met Jarreau Vandal, Dvtch Norris, Miss Angel en vele anderen. En in de Red Bull Music room verwelkomen de Lokerse Feesten verder ondermeer Gruppo Di Pawlowski, Joyhauser, Felix Da Housecat, Lefto b2b Red D én Chuki Beats Presents. Alle nieuwe namen vind je terug op de officiële website van de Lokerse Feesten.

De Lokerse Feesten vinden plaats van 2 t/m 11 augustus met o.a. Keane, Novastar, Scorpions, Life Of Agony, Monster Magnet, Patti Smith & Band, Charlotte Gainsbourgh, The Offspring, Heideroosjes, Christine And The Queens, Róisín Murphy, Roméo Elvis, The Chemical Brothers en Oscar And The Wolf. Info en tickets: www.lokersefeesten.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

12 − 11 =