Affiche Rock Werchter compleet met deze 9 namen

alt

Rock Werchter heeft zopas zijn tijdschema bekendgemaakt en voegt naar aanleiding daarvan nog eens 9 namen toe aan de affiche. Onder hen Mogwai, Black Box Revelation, Zangere Guy, Geike en Georgia.

De volledige line-up van Rock Werchter 2019 werd eind maart reeds wereldkundig gemaakt. Verrassend, gevarieerd. Een diverse mix van het beste van vandaag. Er was echter ook een beetje onvrede over het ingekorte donderdagprogramma. Dat lost de festivalorganisatie graag op. Daarom worden er vandaag 9 namen aan de line-up toegevoegd. Belgen die ze er in Werchter er graag bij hebben, straffe vrouwen, een extra dosis rock ’n roll. Nieuw voor donderdag zijn: Mogwai, Black Box Revelation, Zwangere Guy, Miss Angel, Palace, Geike, The Vintage Caravan en Georgia. Ook Deaf Havana is er op donderdag en niet op zondag zoals eerder aangekondigd. Ibibio Sound Machine wordt dan weer toegevoegd aan het programma van The Slope op zondag. En zo is de line-up van Rock Werchter 2019 nu echt helemaal rond. Het tijdschema staat online.

De dagindeling ziet er als volgt uit:

Donderdag 27 juni: P!NK, Bastille, Elbow, Paul Kalkbrenner, Brockhampton, Charlotte Gainsbourg, Richard Ashcroft, Ólafur Arnalds, Vance Joy, Raleigh Ritchie, Maribou State, Bang Bang Romeo, KidCutUp, Mogwai, Black Box Revelation, Zwangere Guy, Deaf Havana, Miss Angel, Palace, Geike, The Vintage Caravan, Georgia.

Vrijdag 28 juni: Tool, The Cure, Bring Me The Horizon, Kylie, Years & Years, Weezer, Janelle Monáe, The 1975, Robyn, Jungle, Khruangbin, Nothing But Thieves, Tom Misch, Snarky Puppy, Kurt Vile & The Violators, The Twilight Sad, Masego, Jessie Reyez, Denzel Curry, Whispering Sons, Our Last Night, Foxing, SWMRS, Yonaka, Sea Girls.

Zaterdag 29 juni: Mumford & Sons, Florence + the Machine, Macklemore, The Good, The Bad & The Queen, Bear’s Den, Beirut, Angèle, Tourist LeMC, THE BLAZE, Two Door Cinema Club, Miles Kane, Clean Bandit, Aurora, SYML, Strand of Oaks, King Princess, Portland, Barns Courtney, All Them Witches, The Marcus King Band, The Slow Readers Club, Alice Phoebe Lou, Donny Benét, The Murder Capital, John J. Presley.

Zondag 30 juni: Muse, Greta Van Fleet, Balthazar, New Order, Underworld, Parkway Drive, Mac DeMarco, Rosalía, Tamino, RY X, $uicideboy$, Yungblud, Lewis Capaldi, De Staat, Dean Lewis, Mahalia, Lizzo, Grace Carter, Zeal & Ardor, Sports Team, Amyl and The Sniffers, Ibibio Sound Machine, Laurel, Black Honey, Didirri.

Rock Werchter 2019 vindt plaats van donderdag 27 juni tot zondag 30 juni in het Festivalpark in Werchter. Info en tickets: www.rockwerchter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

15 − zeven =