Leffingeleuren lost 9 bijkomende namen

alt

Traag maar gestaag werkt Leffingeleuren verder aan de line-up van de seizoensafsluiter, midden september zoals altijd in Leffinge, het polderdorp aan zee. Met deze 7 toevoegingen komen ze aan 15 namen, één derde van de totale affiche.

Meest in het oog springen The Mystery Lights die hun tweede plaat komen voorstellen. Twee hele straffe vrouwen, Molly Sarlé en Bedouine, brengen tijdloze folksongs in de stijl van Joni Mitchell, Joan Baez, … Yīn Yīn uit Nederland brengen oosters-geïnspireerde psych, heel dansbaar. Minder dansbaar, al zou de naam het tegengestelde doen vermoeden, is het Braziliaanse Satanique Samba Trio.

New Candys is al ruim tien jaar één van de toonaangevende Europese psych bands en met Squid voegt Leffingeleuren één van die vele talentrijke Britse postpunkbands aan de affiche toe.

Leffingeleuren gaat van start op vrijdag 13 september en laat je feesten tot en met zondag 15 september in hartje Leffinge met ook eerder aangekondigde namen zoals Steve Gunn, The Warlocks en Bill Ryder Jones. Info en tickets: www.leffingeleurenfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf × vier =