Leffingeleuren lost 9 bijkomende namen

alt

Traag maar gestaag werkt Leffingeleuren verder aan de line-up van de seizoensafsluiter, midden september zoals altijd in Leffinge, het polderdorp aan zee. Met deze 7 toevoegingen komen ze aan 15 namen, één derde van de totale affiche.

Meest in het oog springen The Mystery Lights die hun tweede plaat komen voorstellen. Twee hele straffe vrouwen, Molly Sarlé en Bedouine, brengen tijdloze folksongs in de stijl van Joni Mitchell, Joan Baez, … Yīn Yīn uit Nederland brengen oosters-geïnspireerde psych, heel dansbaar. Minder dansbaar, al zou de naam het tegengestelde doen vermoeden, is het Braziliaanse Satanique Samba Trio.

New Candys is al ruim tien jaar één van de toonaangevende Europese psych bands en met Squid voegt Leffingeleuren één van die vele talentrijke Britse postpunkbands aan de affiche toe.

Leffingeleuren gaat van start op vrijdag 13 september en laat je feesten tot en met zondag 15 september in hartje Leffinge met ook eerder aangekondigde namen zoals Steve Gunn, The Warlocks en Bill Ryder Jones. Info en tickets: www.leffingeleurenfestival.be.

http://www.leffingeleuren.be

recent

Perdidos en la Noche

Sinds Mexico in de tweede helft van de jaren...

Deadpool & Wolverine

Toen de eerste twee Deadpool-films kort na elkaar de...

Jack White :: No Name (Déja-vu)

Jack White maakt amper woorden vuil aan zijn nieuwe,...

Rock Herk 2024 :: Lieve jongens zonder schaamte

Een jarig festival vraagt om een feestje, Rock Herk...

Fremont

“Mensen met herinneringen schrijven de mooiste dingen.” Dat krijgt...

verwant

The Mystery Lights

15 september 2019Leffingeleuren, Leffinge

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in