Dead Man Ray :: Monochrome

Raapt het bijltje terug op waar het dat bijna zestien jaar geleden liet liggen: Dead Man Ray.

De band zette zichzelf, na drie platen, op pauze en vervolgens werd het heel stil. Toch rond de band. Frontman Daan zag zijn solocarrière een hoge vlucht nemen en tweede kernlid Rudy Trouvé bracht zoveel platen uit dat zelfs Discogs niet meer mee is. Elko Blijweert, Herman Houbrechts en Karel De Backer, die ondertussen elk op hun eigen manier aanspraak maken op het etiket muzikale legende, vervoegen de gelederen opnieuw, waarmee Dead Man Ray klaar is voor 2019. Als voorsmaakje voor een langspeler die in het voorjaar moet verschijnen, is er nu de EP een, met vier songs waarop als vanouds verschillende muzikale universa met elkaar in botsing komen. Het jachtige “Monochrome” springt daarbij in het oog met zijn jachtige karakter, waarin grootstaddesolatie van een verslavende soundtrack voorzien wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf × 5 =