Ook Heather Nova komt naar MOODS!

MOODS! heeft er opnieuw een erg mooie naam bij. Met Heather Nova strikt het een icoon uit de jaren ’90. Het wordt op woensdag 1 augustus een intiem concert pur sang, waarbij ze zich speciaal voor de gelegenheid enkel laat begeleiden door cello.

Begin jaren ’90 werden velen instant verliefd op het schattige meisje met het rauwe randje. The girl-next-door die de wereld veroverde in spijkerbroek, met een gitaar en herkenbare kristalheldere vocals uit de duizend. Platen als ‘Oyster’ en ‘Siren’ werden instant klassiekers en zetten Heather Nova op de kaart van de alternatieve folkrockscene. Haar invloeden variëren van The Beatles over Jimmy Cliff tot Neil Young.

Vandaag, twintig jaar en negen albums later, is Heather Nova nog steeds een gevestigde waarde en een graag geziene muzikale gast! Zo ook deze zomer tijdens Moods!

Eerder kondigde MOODS! o.a. Nouvelle Vague, Het Zesde Metaal, Joan As Police Woman, Stef Kamil Karlens en Jonathan Jeremiah aan.

Alle info: www.moodsbrugge.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

16 + tien =