John Cale, Ariel Pink en Julia Holter naar OLT Rivierenhof

De affiche van OLT Rivierenhof werd vandaag opnieuw aangedikt. Het openluchttheater in Deurne krijgt in de zomer o.a. ook John Cale, Ariel Pink en Julia Holter over de vloer.

De affiche voor #OLT18 raakt stilaan goedgevuld met levende legende John Cale (24 juni) en een muzikale triple bill voor de fijnproevers op 30 augustus: de excentrieke cultfiguur Ariel Pink, experimentele popartieste Julia Holter en het wonderschone Flying Horseman. Dit jaar is Johnny Cash 15 jaar dood. Vlaamse artiesten betreuren en vieren hem op 22 juni in een eenmalige Radio 1 Johnny Cash Sessie. Op 15 augustus zingen de Grungblavers de ‘scheunste Antwaarpse evergreens’. De heren van Absynthe Minded sluiten #OLT18 in stijl af tijdens de Bevrijdingsfeesten.

Een volledig overzicht van alle concerten in het kader van OLT Rivierenhof vind je terug op de officiële website. Ook voor info en tickets slechts één adres: www.oltrivierenhof.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

3 × vijf =