Heather Nova vervolledigt affiche Genk On Stage

Met Heather Nova kondigt het gratis stadsfestival Genk On Stage haar laatste naam aan. De singer-songwriter, afkomstig van de Bermuda-eilanden, zal zaterdag 27 juni aantreden op de Main Stage.

Heather Nova heeft al voor heel wat mooie muzikale momenten gezorgd. Midden jaren negentig brak ze door met haar album ‘Oyster’. De Britse zangeres bracht de jaren die daarop volgden, hits uit als ‘Maybe No Angel’ en ‘Someone New’. In Genk komt ze, exclusief voor deze Belgische festivalzomer, haar nieuwe album ‘The Way it Feels’ voorstellen. Heather Nova zal vlak voor The Scabs aantreden op de Main stage. Dat belooft voor zowel een rustgevende als rockende zaterdag!

Genk On Stage vindt dit jaar plaats op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 juni. De optredens worden verspreid over vijf podia op wandelafstand van elkaar in het centrum van de stad. Onder meer Arsenal, Novastar, Omar Souleyman, The Scabs, Tourist LeMC, Admiral Freebee, Magnus, The Hickey Underworld, Racoon, Team William en Jett Rebel werden reeds bevestigd. Alle info: www.genkonstage.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

een × een =