Sonic City verhuist en trekt een blik verse namen open

Goed nieuws voor wie eerder naast een Sonic City ticket greep: door het succes van deze door Thurston Moore gecureerde, tiende editie verhuist het festival naar een grotere, nieuwe zaal genaamd DEPART. Gelegen op slechts zeshonderd meter van ouwe getrouwe De Kreun, zal deze venue zo’n slordige vierhonderd mensen meer kunnen ontvangen. Dit betekent dat er extra tickets beschikbaar worden gesteld. U kan daarvoor vandaag terecht op www.soniccity.be vanaf 17 uur.

De pre-party op vrijdag — met METZ, The Soft Moon, en de zopas aangekondigde Brian Case — gaat echter nog steeds door in De Kreun.

Op zaterdag vervolledigen Sacred Bones lawaaimaker Pharmakon, Wilco-gitarist Nels Cline, Nøught, Marisa Anderson, Mag en Ashley Paul de line-up. Die bestond eerder al uit Liars, Sun Kil Moon, Steve Gunn, Olimpia Splendid en Thurston Moore Group zelf.

Zondag zullen de Nederlandse punkers van The Ex, alt-hiphop collectief Dälek, Ela Orleans, Dennis Tyfus + Cameron Jamie en Keiji Haino + Teun Verbruggen + Jozef Dumoulin de eerder bekendgemaakte Wire, This Is Not This Heat, Joe McPhee + DVK en Moor Mother vervoegen. Ook curator Thurston Moore treedt opnieuw aan, dit keer in samenwerking met Mats Gustafsson en Stephen O’Malley van Sunn O))).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 × 1 =