Absolutely Free Festival vervolledigt zijn affiche

Op 4 & 5 augustus viert het Absolutely Free Festival zijn 10e editie op de vertrouwde site aan C-mine in Genk. De organisatoren vervolledigen vandaag hun affiche met namen zoals BRNS, Whispering Sons, Bad Breeding en DJ Eppo Janssen.

Het Brusselse fenomeen BRNS is terug en komt naar AFF17 met een nagelnieuwe plaat in de ongeopende rugzak. Uit het buitenland zakken verder Bad Breeding, Uniform en Will Samson af. Het Britse Bad Breeding en het New Yorkse Uniform zijn kwaad, én ontgoocheld, en verpakken die emoties in punktrashmetal en tribale noise. De Britse folkie Will Samson escorteert je dan weer richting delirium met verstilde prachtsongs.

Postpunkcombo Whispering Sons uit Houthalen komt zijn status van Humo’s Rockrally-winnaar verzilveren. Nog uit Limburg komen Pukkelpopper DJ Eppo Janssen, de kierewiete Swans-adepten van El Yunque mathrock-bazen van Six Hands.

Uit Poppunts talentvijver Vi.be visten de organisatoren tot slot vier ruwe diamanten die zullen AFFtrappen. Poppel grossiert in zomerse 90’s indierock terwijl het jonge Limburgse Fornet excelleert in rauwe postpunk. Berg en UMM komen beiden dan weer uit Gent en doen denken aan de intrigerende pop van Warpaint en Lower Dens. Hiermee is de AFFiche helemaal AFF.

Op 4 & 5 augustus organiseert AFF opnieuw een exclusieve pop-up camping op de dakterrassen van C-mine! AFF voorziet ism kampeerplatform Campr een beperkt aantal opgezette tweepersoonstenten bovenop de spectaculaire mijngebouwen naast het festivalterrein. Vanop deze unieke camping heb je een schitterend zicht op het festival én de omliggende mijngeschiedenis. Afhankelijk van de accessoires (elektriciteit, wifi en sanitair krijg je standaard, maar ook slaapgerief voor twee personen is mogelijk), kan je een tweepersoonstent huren voor €25 of €45 per weekend. De 10 snelste beslissers beloont het festival bovendien met een gratis duo cinematicket van Euroscoop. De plaatsten zijn érg beperkt, dus wees er snel bij! Je plaatsje reserveren kan hier.

Absolutely Free Festival vindt plaats op 4 en 5 augustus op de terreinen aan C-Mine in Winterslag (Genk) met o.a. ook The Notwist, King Khan & The Shrines, The Germans, Hypochristmutreefuzz, Rhinos Are People Too, Luwten en Baby Galaxy. Alle info: www.absolutelyfree.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

3 × 2 =