Ook Mario Batkovic, Lost Horizons en Hieroglyphic Being naar Le Guess Who?

Alsof de affiche nog niet indrukwekkend genoeg was, voegt Le Guess Who? nog wat meer (ijzersterke) namen toe. James Holden werd toegevoegd als curator.

Holden zal op zaterdag 11 november enkele podia hosten. Zo nodigde hij de Marokkaanse Gnawa-muzikant Maâlem Houssam Guinia uit. Ook onder anderen de Bosnische accordeonist Mario Batkovic, Jerusalem In My Heart
Hieroglyphic Being, Sex Swing, XAM Duo en de eerder aangekondigde Shabaka & The Ancestors maken ook deel uit van zijn programma. De Brit brengt ook rond die periode zijn nieuwe plaat, The Animal Spirits getiteld, uit en zal die uiteraard presenteren op Le Guess Who? “Pass Through The Fire” is een eerste, puike en fascinerende single.

Maar ook de andere curatoren voegen opvallende namen toe: Perfume Genius nodigt Cate Le Bon en Lost Horizons, een nieuw project van Simon Roaymonde van Cocteau Twins, uit. Shabazz Palaces lokt dan weer Gonjasufi naar Utrecht, Grouper voegt Tiny Vipers, Roy Montgomery en Coby Sey toe aan haar programma. Thurston Moore, Terrie Ex en Steve Beresford staan tot slot op het podium in Utrecht op uitnodiging van Han Bennink.

Le Guess Who vindt plaats van 9 tot 12 november in de Utrechtse binnenstad. Een dagindeling is intussen te vinden op de website leguesswho.com. Dagtickets zijn nu ook beschikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vier × vijf =