Sonic City lost een hoop eerste namen en verkoopt al bijna uit

Wilde Westen pakt uit met de eerste namen voor de komende editie van Sonic City op 11 en 12 november. Naast curator Thurston Moore zullen op zaterdag Sun Kil Moon, Liars, Steve Gunn en Olimpia Splendid aantreden. De oerpunkers van Wire en This Is Not This Heat zijn dan weer aan de beurt op zondag, net als Joe McPhee + DVK en Moor Mother. In totaal zullen er nog 13 namen bekend gemaakt worden voor het weekend.

Maar dat is niet alles: speciaal voor de tiende verjaardag van het festival, wordt er een extra pre-party georganiseerd op vrijdag 10 november met The Soft Moon, METZ en een nog aan te kondigen band.

De organisatie liet zonet weten dat alle drie-dagentickets uitverkocht zijn. Ook de weekend- en zaterdagtickets vliegen aan een rotvaart de deur uit, dus indien u nog niet voorzien bent, haast u naar: www.soniccity.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeven + 2 =