Thurston Moore cureert tiende editie van Sonic City

Nadat Le Guess Who? gisteren zijn curatoren en de eerste namen bekend maakte, kon ons eigen Sonic City Festival niet lang achterblijven. Organisator Wilde Westen had aangegeven hoog te zullen mikken voor deze jubileumeditie en maakt die belofte nu waar met Thurston Moore. De voormalige Sonic Youth frontman treedt daarmee in de voetsporen van o.a. Preoccupations, Savages, Liars en Deerhoof.

Sonic City vindt plaats op 11 en 12 november 2017 in De Kreun te Kortrijk. De gezellige kleinschaligheid van het festival en de spitsvondig samengestelde affiches leveren nu al tien jaar een hoogmis op voor alternatieve muziekfanaten. De start van de voorverkoop en een lading eerste namen volgen op woensdag 7 juni. Meer info: www.soniccity.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 + negen =