Bazart vervolledigt Crammerock-affiche

Met nog precies twee weken te gaan voor het festival begint, voegt Crammerock nog een laatste act toe aan de affiche: Bazart. Door de toevoeging van deze topband is de line-up van de 26ste editie van Crammerock compleet.

“Liever snel naar de hel dan traag naar de hemel”, zingt Bazart in “Goud”. Maar precies het omgekeerde is het afgelopen jaar gebeurd met de band. “Tunnels”, “Goud” en “Chaos”. De vijf kerels van Bazart zijn er met hun hits in geslaagd om Nederlandstalige muziek hip te maken en ermee te scoren bij het grote publiek. “Met Bazart maken we eigenlijk gewoon popmuziek met een rand”, zeggen ze zelf. Het is dan wel popmuziek met een fraaie goudrand.

Crammerock vindt plaats op 2 en 3 september in Stekene en verwelkomt dan o.a. Madness, Kaiser Chiefs, Balthazar, The Kooks, Katy B, The Black Box Revelation, Hooverphonic, Alice On The Roof, Noémie Wolfs en Billie. Alle info: www.crammerock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negentien − een =