Win de Record Store Day-vinylsingle van The Spectors

Dat Record Store Day met de nodige goodies en gelimiteerde uitgaven gepaard gaat, dat is een zekerheid. Dat enola daar zomaar eventjes vijf exemplaren van mag weggeven is een mooie bonus. Kunt u hier heden dus winnen: een exclusieve vinylsingle van “Clyde & Bonnie”, de nieuwste van The Spectors.

Héél even leek het er nochtans op dat het frisse shoegazebandje The Spectors er het bijltje had bij neergelegd. Teveel nevenprojecten/hoofdbezigheden die de aandacht afleidden, conflicterende agenda’s,… het draaide niet meer, en dus besloten de bandleden elk hun eigen weg te zoeken. The Spectors leek verleden tijd, maar dat idee is al lang weer opgegeven: op de facebookpagina van de band bruist het al even opnieuw van de activiteit, en nu blijkt frontvrouw Marieke Hutsebaut een doorstart te hebben gemaakt. Een nieuwe band is gezocht, nieuwe muzikanten ingewerkt, en The Spectors zijn klaar om er opnieuw tegenaan te gaan zo blijkt uit “Clyde & Bonnie”, dat op Record Store Day uitkomt op een mooie vinylsingle met als B-kant het surfnummertje “Sharknado”.

En waarom niet “Bonnie & Clyde”? Hutsebaut legt het zelf uit op haar facebookpagina: “Het ritme werkte niet met die volgorde, en overigens: in tegenstelling tot wat men doorgaans denkt, werd er in de tijd van de Grote Depressie steevast over Clyde & Bonnie gepraat. Het is pas door een gedicht dat Bonnie zelf schreef en twee songs over het gangsterduo nadien dat dat omgekeerd werd. Zo.”

Met dat voor eens en altijd rechtgezet, kunnen we over naar de orde van de dag. Te weten: hier liggen vijf vinylsingles te blinken voor de eerste vijf mailers naar win@enola.be. Vergeet je adres niet te vermelden.

“Clyde & Bonnie”:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

10 + 3 =