Beluister een nieuw nummer van The Black Heart Rebellion

The Black Heart Rebellion heeft een nieuw nummer online gegooid. Maar er is nog meer.

“For Lucia” ligt duidelijk in de lijn van hun vorig jaar verschenen, uitstekende plaat People, when you see the smoke, do not think it is the fields they’re burning. Het is oosters geïnspireerd, eigenzinnig en bloedstollend, en wordt gedreven door intense percussie. “For Lucia” werd dan ook opgenomen tijdens de sessies voor dat laatste album en is intussen al verschenen op de Japanse versie. Maar voor de Belgische fans is er goed nieuws. Het nummer verschijnt via 9000 Records, het label van Consouling Sounds, op een 12-inch split met Kiss The Anus Of The Black Cat naar aanleiding van Record Store Day.

Download het nummer via deze link. Je kan The Black Heart Rebellion in België live aan het werk zien op het Jakhals Festival (14 mei), Grensrock (25 juni) en Ieperfest (van 12 tot 14 augustus).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf × een =