Affiche Play Festival compleet

De Line-up voor Play Festival 2014 is compleet: The Hickey Underworld, Afterpartees, The Spectors, Birth Of Joy, Piquet, Rusty Roots en Mon-O-Phone vervolledigen de affiche.

Eerder werd de komst van Magnus, Gruppo Di Pawlowski, Drums Are For Parades, Warhola, Hydrogen Sea, STUFF., Double Veterans, Oaktree, Inwolves, And They Spoke In Anthems, Yawns, Ella The Bird, Parasite Single en Get Your Gun reeds bevestigd.

Play Festival vindt plaats op zaterdag 4 oktober in Muziekodroom. Op 5 podia in intieme clubshows kan je het talent van vandaag en morgen ontdekken. Tickets kosten 5 euro maar je kan tussen 20 augustus en 28 september jouw gratis ticket claimen via de Facebookpagina van Muziekodroom.

Play Festival wordt op vrijdag 3 oktober al stevig ingezet met een Pre Play Party: usual suspects The Whatevers, the modest men, Mister Critical en Gewelt nodigen de beste stuurlui uit voor een dik feestje in 4 zalen!

The Whatevers trekken TLP, Bobby Ewing en Te Veujl Diskjockeys mee aan boord van hun eerste Whatever! van het nieuwe seizoen. the modest men brengen hun Modklub op stoom met Mr. Smith en Defi Chris. Mister Critical presenteert zijn nieuwe feestconcept met Fatoosan & Mikigold, Mr. Leenknecht, Kwak en Funky Bompa. Gewelt steekt van wal met Gullfisk, Bafana en Exactly This. Pre Play Party is gratis.

Alle info: www.muziekodroom.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

17 − 13 =