Fun Lovin’ Criminals, The Notwist en meer voor Rock Herk

De start van het festivalseizoen komt eraan. Hoog tijd dus voor het oudste alternatieve muziekfestival van het land om de eerste lading namen bekend te maken. De organisatie achter Rock Herk kan op het hoofdpodium meteen uitpakken met een reeks namen van formaat in de vorm van Arno, Fun Lovin’ Criminals en The Notwist.

Het tweede podium oftewel de Club, biedt naar goede gewoonte plaats aan het hardere werk. Na de geslaagde doortocht van Raketkanon in 2015 is het komende zomer aan alter ego Kapitan Korsakov. Meer hardcoregeweld komt van het Amerikaanse Being As An Ocean en de Britse band Dead Swans, die na enkele jaren pauze op Rock Herk een exclusieve show spelen.

Dan zijn er nog heel wat Belgische namen: STUFF., The Germans, Vuurwerk, Cocaine Piss en UniVerse (winnaar van Limbomania 2015). Meer namen volgen binnenkort.

Rock Herk 2016 vindt plaats op 15 en 16 juli 2016 aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof in Herk-de-Stad. Info en tickets: www.rockherk.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vier × 2 =