Boomtown geeft eerste namen prijs

Vijf dagen, van 19 t/m 23 juli, presenteert Boomtown geweldige concerten in het hartje van Gent. Naast het gekende recept zijn er dit jaar ook enkele nieuwigheden.

Wie er bij was voelt het zonder twijfel nog tintelen: de passage van Gabriel Rios vorig jaar in de indrukwekkende concertzaal van de Gentse Opera was adembenemend. Dit jaar verwent Boomwotn jullie met nog meer pakkende muziek op dit buitengewoon podium. Opera, opera, opera, opera, opera: vijf dagen lang! Naast de Kouter en de twee podia in de Handelsbeurs krijgt Boomtown er dit jaar dus een vierde podium bij. Met Wim Mertens Charaktersketch (20/07), Het Zesde Metaal (23/07) en Kapitein Winokio (23/07) maakt Boomtown voor dat podium alvast zijn eerste namen bekend. De komende weken en maanden volgen nog heel wat nieuwe namen.

Info en tickets: www.boomtownfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

18 + achttien =