Nieuw kunstenfestival UFO 5/7 met Chantal Acda en Philip Hoorne

Op zaterdag 16 april gaat in het centrum van Menen het fonkelnieuwe en veelzijdige kunstenfestival UFO 5/7 door, dat zoveel mogelijk mensen wil laten genieten van diverse kunstvormen.

UFO5/7 palmt voor één dag de gebouwen in van De Figuranten. In diverse ruimtes kan men er voor de luttele prijs van 5 euro genieten van muziekconcerten (o.a. Wallaroos, Cocaine Piss, Chantal Acda), poëzie/literatuur (o.a. signeersessie Lize Spit, Koenraad Goudeseune, Willy Spillebeen, Philip Hoorne), dans (Helios – “Exhale”), dj’s en wereldkeuken. Tussen de optredens en de voorstellingen door, krijgen de aanwezigen voldoende tijd om rustig rond te lopen door de talrijke kamers, om te praten met andere festivalbezoekers of artiesten.

Voor klein, groot, jong, oud, van punker tot poëet : UFO 5/7 wil vooral een laagdrempelig, avontuurlijk festival zijn voor iedereen. Een plaats waar mensen samenkomen en elkaar treffen na een concert of een lezing, bij een goed glas aan de toog.

Alle info: www.ufo57.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeven + 7 =