Melkrock compleet met Brutus, Biezen en Compact Disk Dummies

Melkrock wordt volwassen in 2015 en vervolledigt de affiche voor zijn 18de editie met o.a. Biezen, Team William, Compact Disk Dummies en Brutus.

Dat StuBru-presentatrice Sofie Engelen (Nightcall), Radio Topkaas, Wallace Vanborn, The Sha-La-Lee’s en dirk. naar de 18de editie van Melkrock Tielt komen deze zomer, was eerder al bekend gemaakt. Met de toevoegingen van Tin Fingers, Brutus, Future Old People Are Wizards, Warhola, Biezen (akoestisch met blazers), Team William, Gloria Boateng (solo) en headliner Compact Disk Dummies vervolleditt Melkrock 2015 zijn line-up.

Melkrock Tielt vindt dit jaar plaats op zondag 16 augustus (vanaf 14u) in het vertrouwde feeërieke kader van recreatiedomein Watewy. Tickets kosten 15 euro in voorverkoop en kunnen vanaf nu besteld worden via de website en de facebookpagina van Melkrock.

Alle info: www.melkrock.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

acht + 4 =