Les Ardentes compleet met Hercules And Love Affair

Het Luikse festival Les Ardentes zet het weekend in met de aankondiging van zijn laatste 12 acts, waarmee de line-up dan ook compleet is. Nieuw op de affiche zijn Hercules And Love Affair, Clark, Paula Temple, Icicle (live), Great Mountain Fire, STUFF., PAON, FùGù Mango, Grandgeorge, Elvis Black Stars, Bed Rugs en L’Or Du Commun.

Met deze laatste namen is de line-up voor Les Ardentes dan ook meteen in zijn defintieve vorm gegoten. De dagindeling ziet er als volgt uit:

Donderdag 9 juli: Kendrick Lamar, Coeur De Pirate, The Dø, Rae Sremmurd, August Alsina, Flatbush Zombies, Greddie Gibbs, Denzel Curry, La Smala, Logic, STUFF., Atomic Spliff, Hesytap Squad.

Vrijdag 10 juli: Paul Kalkbrenner, dEUS, A$AP Rocky, Oscar & The Wolf, La Roux, De La Soul & Big Band, Bakermat, Bonobo (dj set), BRNS, Claptone (Immortal live), The Avener, Joke, Temples, Hercules And Love Affair, Hanni El Khatib, Baxter Dury, Binkbeats, Lapalux (live), Lost Frequencies, Mount Kimbie (dj set), Nick Mulvey, Criolo, Tom McRae, Feu! Chatterton, PAON, FùGù Mango, Alaska Gold Rush.

Zaterdag 11 juli: Nicki Minaj, Iggy Pop, Paul Weller, The Hives, Charlie Winston, Benjamin Clementine, Nero (dj set), Flux Pavilion, RL Grime, The Charlatans, James Vincent McMorrow, Clark, Gaz Coombes, The Experimental Tropic Blues Band, Roscoe, Forest Swords, Ben Khan, Palue Temple Woods, Slow Magic, King Gizzard & The Lizard Wizard, Great Mountain Fire, Icicle (live), Bed Rugs, Elvis Black Stars, Grandgeorge.

Zondag 12 juli: D’Angelo, Fauve, Metronomy, Balthazar, Black Rebel Motorcycle Club, Tinie Tempah, Erlend Øye, Mountain Bike, Ratking, Sleaford Mods, Big Flo & Oli, Alice On The Roof, L’Or Du Commun.

Info en tickets: www.lesardentes.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

drie × 2 =