Linkerwoofer pakt sterk uit met Arsenal, Magnus en Admiral Freebee

Het pop- en rockfestival Linkerwoofer op de Antwerpse Linkeroever maakt deze zomer een comeback na een onderbreking van een jaar. Vandaag presenteert het festival met o.a. Arsenal, Magnus, Mintzkov en Admiral Freebee zijn eerste namen. Het festival vindt dit jaar plaats op 6, 7 en 8 augustus op de Boeienweide.

Naar aloude traditie organiseert Linkerwoofer ook deze editie weer een familiemiddag (op zaterdag 8 augustus). De Piepkes (Roland Van Campenhout, Frederik Sioen en Pieter-Jan De Smet) komen optreden, en de organisatie voorziet weer uitgebreide kinderanimatie. Zowel op vrijdag als op zaterdag mogen kinderen jonger dan twaalf jaar trouwens gratis binnen!

Het muziekfestival, dat doorgaat op vrijdag 7 en zaterdag 8 augustus, krijgt er ditmaal een extra concertdag bij op donderdag 6 augustus met muzikale gasten Arsenal, Magnus en Ostyn. Tickets voor deze dag kosten 17 euro.

Kaartjes voor vrijdag of zaterdag kosten slechts 5 euro. Mintzkov speelt zich op vrijdag in de kijker, Admiral Freebee doet zijn ding op zaterdag. Meer namen, waaronder twee extra headliners, worden later bekendgemaakt.

Info en tickets: www.linkerwoofer.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

13 + 14 =