Meer namen voor Lokerse Feesten

Voor het derde jaar op rij openen de Lokerse Feesten hun Red Bull Elektropedia Room, een indoor club waar ze zowel gevestigde namen presenteren als opkomend talent een kans geven. Na het grote succes van de live-sets tijden de afgelopen edities trekken de organisatoren deze lijn ook dit jaar volop verder.

Zo zal je ondermeer live-concerten kunnen bewonderen van zéér straf volk als Tourist Lemc, STUFF., Vuurwerk en ZwartWerk.
Er komt ook ondermeer een City Queens hiphop/R&B night én een Playaz Presents drum ‘n bass night, en er zijn alvast dj-sets gepland van alvast toppers als Raving George, De Sluwe Vos, Murdock, Rockwell, Yves De Ruyter etc.

De 41e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 31 juli tot en met zondag 9 augustus 2015. Eerder werd reeds de komst bekendgemaakt van o.a. dEUS, Belle and Sebastian, Kaiser Chiefs, Robert Plant & The Sensational Space Shifters, The Jesus And Mary Chain, Mark Lanegan Band, Rob Zombie en Soulfly. Info en tickets: www.lokersefeesten.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 × 1 =