Brussels Summer Festival vult affiche aan met Therapy?, Novastar en meer

Ook het Brussels Summer Festival komt vandaag aandraven met een fijne portie nieuwe namen. Met acts zoals Intergalactic Lovers, Benjamin Clementine, Therapy?, Novastar en Magnus haalt het opnieuw enkele toppers in huis.

De line-up van het Brussels Festival meer kleur. Naast bovenstaande namen geven ook AaRON, Cats On Trees, Sharko, Matt Simons, Pierpoljak, Biga Ranx, Mud Flow, Kris Dane en Yelle present tijdens het zomerfestival dat op diverse locaties in Brussel zal plaatsvinden.

Brussels Summer Festival vindt plaats van 14 t/m 23 augustus. Het festival bevestigde eerder al de komst van klinkende namen zoals Matisyahu, Basement Jaxx, Triggerfinger, Flogging Molly, Orchestral Manoeuvres In The Dark, Charlie Winston, Imelda May, The Ting Tings en Girls In Hawaii. Info en tickets: www.bsf.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zestien − 6 =