Tweede cohort artiesten bevestigd voor La Truite Magique

Het tweede cohort artiesten voor de line-up van La Truite Magique 2015 is bevestigd en telt 7 frisse acts. Nieuw op de affiche zijn Belle Of Louisville (NL), Brock And The Brockettes (NL), Champs (UK), Mister & Mississippi (NL), Steve Gun (USA), Tubelight en ZzZ (NL).

Naast een verse lading namen heeft La Truite Magique dit jaar ook een nieuwe eye-catcher: The Church. Op deze bijzondere plek kun je samen eten aan lange tafels en kracht opdoen dankzij de wilde kookkunsten van André Amaro. En na de laatste band verandert The Church in een bruine kroeg waar je nog even kan napraten voor je voldaan je tent inrolt.

Het festival vindt plaats op 14, 15 en 16 augustus in Tevigny, vlakbij Houffalize. Eerder werden o.a. PAUW, Afterparties, Man From The South en Birds That Change Colour reeds bevestigd. Info en tickets: www.la-truite-magique.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

elf − 7 =