Boerenrock compleet met K’s Choice, The Scabs en De Mens

Boerenrock heeft vanavond zijn programma bekend gemaakt. Het driedaagse festival rekent voor zijn 26ste editie op de komst van o.a. Fischer-Z, Jett Rebel, De Mens, Zornik, K’s Choice en The Scabs.

Boerenrock gaat sinds enkele jaren naar goede gewoonte van start met De Afrekeningsfuif van Studio Brussel. Die vindt plaats op vrijdag 28 augustus.

Het zaterdagprogramma is een tweeluik dat zich opsplitst in B-Elektrik en B-Rock. B-Elektrik richt zich aan “The Biet” – zo noemt dit podium – op elektronische muziek. Dit jaar zorgen Masaï, Kontakt All Stars, Mobius One & Skratsj, Pat B, Lowriderz, Partyshakerz XL, Kraantje Pappie, Safi & Spreej, Mark With A K, Jebroer en Coone voor de bieps, blieps en bonkers.

B-Rock speelt zich af in de grote festivaltent of “The Big” en gaat al vroeg na de middag van start met optredens van Jacle Bow en Funeral Dress. Vervolgens is het aan Jett Rebel, De Mens en Fischer-Z om de schwung erin te houden. Zornik, K’s Choice en The Scabs moeten Boerenrock naar een hoogtepunt brengen. Nadien kan je nog tot de ochtend feesten met Discobar A Moeder en Partyshakerz vs Mobius One & Skratsj.

Op zondag biedt Boerenrock een familieprogramma. Tussen de springkastelen, grime en andere randanimatie door zijn op het grote podium optredens bij te wonen van Laura Tesoro, Scala, Clouseau en Les Truttes.

Boerenrock vindt plaats op 28, 29 en 30 augustus. Info en tickets: www.boerenrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vier + negentien =