Het te korte leven volgens Gorkibassist BIEZEN

Met BIEZEN tracht Erik Van Biesen een stap vooruit te zetten na de dood van boezemvriend en bandgenoot Luc De Vos. Met “Too Short A Lifetime” heeft zijn nieuwe groep nu een nieuwe single gelost.

Van Biesen, die voorheen ook al optrad met The Paranoiacs, had meer dan twintig jaar op de teller bij Gorki. Na het afscheid van Luc De Vos, besloot hij BIEZEN op te richten, samen met Roeland Vandemoortele (zanger/gitarist van Too Tangled) en Bert Huysentruyt (muzikant bij De Post en de meest recente Gorki-drummer). Eerste single “Too Short A Lifetime” werd meteen een eerbetoon aan De Vos.

Ook de videoclip is een stukje eerbetoon, want de beelden werden opgenomen in de Gentbrugse Meersen, het natuurgebied waarvan Luc De Vos peter was:

De single zal vanaf 18 april (Record Store Day) in de rekken liggen, in de vorm van een 7-inch vinyl. Diezelfde dag volgen ook de eerste officiële voorstellingen: een solo-set door Van Biesen in drie platenzaken (Coffee & Vinyl in Antwerpen, Topdisc in Torhout en Vynilla in Gent) en een avondoptreden met de volledige band in het Gentse Trefpunt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zes + twee =