Elefant geboren

In Gent is een nieuwe kraut/sludge/surfband geboren met leden van The Van Jets, Future Old People Are Wizards en The Antler King.

Het kind heeft de naam Elefant meegekregen en de gelukkige ouders zijn Wolf Vanwymeersch (gitarist bij The Van Jets), Mario Govaert (The Future Dead), Maarten Flamand (The Antler King en veel andere bands) en Stijn Vanmarsenille (Future Old People Are Wizards, Drums Are For Parades). De nieuwe band wordt door Vanmarsenille omschreven als “surf/kraut/sludge/soundtrack/oosters/nachtwinkel”. Op de Facebookpagina lezen we verder “instrumentale surfrock met Oosterse vibes en krautbeats” en “Neu! meets Slacktone meets Diamanda Galas meets Mykki Blanco meets Morbid Angel”. Dat belooft!

U kan de boreling vanavond voor het eerst aanschouwen op Rock am küche in Gent. Bezoekjes zijn ook mogelijk op 27 maart in café Boom Boom in de Gentse Overpoortstraat, op 4 april op Karma Hotel in Oostende en op 3 mei in de Charlatan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

elf + 11 =