Biezen :: I Will Remember You

Van de noodzaak maak je een deugd, van een ongeluk een kans. De dood van Luc De Vos maakte een eind aan Gorki, bassist Erik Van Biesen kon niet anders dan doorgaan. Met het zacht gloeiende “I Will Remember You” kondigt hij alweer zijn tweede soloplaat aan.

Niet Luc De Vos, de felbetreurde Gorki-voorganger waar Erik Van Biesen jarenlang onder diende, maar Chris Cornell is het onderwerp van “I Will Remember You”. De single kondigt Summer Of Red Roses, de tweede plaat die de voormalige bassist als Biezen zal uitbrengen, aan en laat een meer uitwaaierend geluid horen dan zijn voorganger The Birds Return: gitaren ronken warm op, die stem van Van Biesen die jaar na jaar beter klinkt, en een melodie die langzaam openbloeit. Er is leven na Gorki, en het heet Biezen.

Summer Of Red Roses verschijnt op 23 februari op Starman Records.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

9 + elf =