PAON pakt uit met fraaie video

In afwachting van hun langverwachte nieuwe album, dat in de loop van 2015 zal verschijnen, laat het Brusselse PAON een nieuwe video op de wereld los.

Herinnert u zich nog de oorworm getiteld “Shine On Me”? Zo niet, dan moet u dringend uw kennis van de Waalse muziekscene bijschaven. PAON is een zootje ongeregeld dat ontstond uit de assen van indiebands Lucy Lucy! en The Tellers. De nieuwste creatie van Aurelio Mattern en Ben Bailleux-Beynon wordt wel eens omschreven als de Brusselse Balthazar, maar heeft ook een eigen, aanstekelijk en fris geluid. Paon smeedt verslavende gitaarmelodietjes, opgewekte orgelgeluiden en bezwerende klanken van bijvoorbeeld een mondharmonica samen tot licht psychedelische surfrock. De opvolger van de in 2013 verschenen én uitstekende EP stellen ze op 18 maart voor in de Brusselse AB Club. Royal Blood is diezelfde avond al uitverkocht, maar PAON kan een meer dan waardig alternatief zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf − vier =