Debuutalbum Circa Waves in de maak

In maart volgend jaar pakt Circa Waves uit met debuut Young Chasers. En die plaat heeft voor de muzikanten nu al iets nostalgisch

Op zijn (hoe gek ook, een groep is mannelijk enkelvoud!) site laat Circa Waves weten dat debuutalbum Young Chasers zal uitkomen eind maart 2015. Op die plaat staan onder andere “Fossils” en “So Long”, singles die recent al werden vrijgegeven. “So Long” werd opgenomen met Dan Grech, een producer die al eerder samenwerkte met Lana Del Ray en The Vaccines. Alle songs zijn deze zomer opgenomen in de Londense RAK studios.

“Onze songs zijn ontstaan uit een hoop frustraties en nostalgische gevoelens”, zegt frontman Kieran Shudall. “Op zestienjarige leeftijd school verlaten, onderbetaalde jobs en bandjes oprichten waar geen kat naar luistert.” En over net zo’n ervaringen gaat het album nu. Met Young Chasers wil Circa Waves terugblikken op die periodes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

19 + 17 =