Admiral Freebee-fans Making Love in 2014

Admiral Freebee roept z’n fans op om massaal hun favoriete momenten van 2014 met hem te delen. Die beelden kan je dan eventueel terugzien in de videoclip voor “Making Love in 2014”, zijn recentste single.

Na Belle & Sebastian, Moby en vele anderen vraagt ook Admiral Freebee zijn fans beeldmateriaal met hem te delen voor “Making Love In 2014” de laatste single van zijn recentste album The Great Scam dat eerder dit jaar uitkwam. Tom Van Laere wil met “Making Love in 2014” een videoclip vol positieve momenten maken. Iedereen die een foto wil delen, hoeft enkel naar de uploadpagina te gaan en zijn favoriete foto’s in te sturen.

The Great Scam is de vijfde plaat van Tom Van Laere en enkele van zijn songs zoals “Nothing Else To Do” en “Breaking Away” stonden al in verschillende lijstjes op een mooie plaats. Ergens in februari vertelt Van Laere dat hij “Making Love in 2014” schreef als herinnering aan een meisje dat hij ooit de weg vroeg. “Ik zing daarin ook ‘Making the meantime a little les mean’, want ik vroeg dat meisje natuurlijk de weg naar een plaats die ik eigenlijk al lang wist zijn. Omdat ik even iets wou doen om mijn gedachten te verzetten, en om te zien of ze me de juiste weg zou wijzen.”

Op donderdag 8 januari worden de MIA’s opnieuw uitgedeeld en Admiral Freebee mag niet klagen. Hij werd drie maal genomineerd in de categorieën ‘solo man’, ‘album’ en ‘live act’. Momenteel is Van Laere nog bezig aan zijn najaarstour door België en Nederland, maar die zit er bijna op. Zijn laatste concert vindt plaats op 21 december in Amsterdam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

16 − 9 =