Mon-o-Phone kondigt nieuw album aan

Op 26 september brengt het fantastische duo Mon-o-Phone zijn langverwachte tweede plaat uit. Escapism is de opvolger van The Great Depression of Mr and Ms Phono, dat hoge ogen gooide in België en Nederland.

“Mon-o-Phone sleurt je op ’Escapism’ sereen hun fantasiewereld binnen”, kondigt het persbericht aan. “Tien omineuze en mystieke episodes die er langzaam, maar zeker in slagen op te kringelen tot een gelaagd, maar vooral bloedmooi pareltje. Met dank aan de tribale ritmes en vernuftige klanktapijten van Koen Brouwers die soelaas verlenen aan de ijle zanglijnen van Ciska Vanhoyland. Hiermee knoopt Mon-o-Phone definitief aan met een melodieuzer en transparanter geluid”, lezen we verder. En of we benieuwd zijn! “Run Run Run” (zie hieronder) geeft u alvast een fijn voorsmaakje.

Escapism verschijnt op cd, vinyl en digitaal in Benelux op Mr and Ms Phono Records en wordt verdeeld door N.E.W.S. Op zaterdag 4 oktober is de band te zien op het festival PLAY in de Muziekodroom in Hasselt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee − 1 =