Arno, Hitsville Drunks, Mintzkov en meer voor Genk On Stage

Genk On S Stage pakt uit met negen nieuwe namen. The Subs en Arno worden aan de affiche toegevoegd als headliners. Verder zien we nog vijf nieuwe namen op de Factor J-weide. The Wolf Banes en Radio Guga zakken af naar het stadscentrum.

Met Arno zijn naast Clouseau en Boy George alle headliners voor de Main Stage bekend. De Oostendse zanger viert dit jaar zijn 65ste verjaardag en viert dat op zaterdag 28 juni met hits als ‘Oh La La La’, ‘Putain Putain’ en ‘Les Filles du Bord de Mer’. De electropunkers van The Subs sluiten het festival af op zondag 29 juni op Factor J. Het drietal uit Gent zal de wei op stelten zetten met songs als ‘The Face of the Planet’ en ‘Kiss My Trance’.

The Subs krijgen op de Factor J-weide versterking van een stevige portie alternatieve namen. Mauro Pawlowski komt met zijn powerpopband Hitsville Drunks op zondag 29 juni. De jongens en dame van Mintzkov nemen het nieuwe album ‘Sky Hits Ground’ mee op zaterdag 28 juni.

Delv!s, aka Niels Delvaux, is de meest opvallende naam op Factor J. De zanger ademt funk en soul en zal de zomer stevig inzetten met een broeierige set op Factor J² op zaterdag 28 juni. Verder zien we op zaterdag 28 juni op het grote Factor J-podium het frêle Reena Riot. Eén dag later mogen we onze oordoppen insteken voor de luide shoegaze van Tubelight.

Ook in het stadscentrum horen we luide gitaren. De punkers van The Wolf Banes zijn weer helemaal in topvorm! ‘As the Bottle Runs Dry’ knalt door de speakers op zaterdag 28 mei op de Fruit Stage. Radio Guga, de festivalband rond stemmenimitator Guga Baúl, is te zien op de Main Stage op zondag 29 juni.

Genk On Stage vindt plaats van 27 t/m 29 juni in hartje Genk en is gratis toegankelijk. Alle info: www.genkonstage.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 × 3 =