The Hives en Mac Miller komen naar Dour Festival

De dagen tot Dour Festival laten zich nog enkel tellen in tientallen. De namen, daarentegen, vermenigvuldigen zich zienderogen, en bewijzen keer op keer de diversiteit van de programmatie. De zomer belooft zinderend warm te worden, en deze editie één van de beste ooit met nieuwe toevoegingen zoals The Hives, Mac Miller, Deap Vally, Romano Nervoso, Psycho 44 en Punish Yourself.

Alles samen krijgt Dour Festival er opnieuw 24 namen bij en dat zijn Aborted, Addison Groove (live), Apaches, Audio feat. MC GQ, Boddika, Clinton Fearon & Boggie Brown Band, Congo Natty feat. Congo Dubs & Tenor Fly, Dalton Télégramme, Deap Vally, Freddie Gibbs, Mac Miller, Majistrate, Mr. Carmack, Psycho 44, Punish Yourself, Resistance, Rocket Ship, Romano Nervoso, Stick To Your Guns, Tagada Jones, Tale Of Us, The Hives, The Offenders en Trippy Turtle.

Dour Festival vindt plaats van 17 t/m 20 juli. Info en alle bevestigde artiesten op een rijtje: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeventien − twee =