27 Nieuwe namen voor Pukkelpop

Pukkelpop presenteert vandaag niet minder dan 27 nieuwe namen. Zo beweerde hiphopfenomeen Tinie Tempah bij zijn vorige Pukkelpoppasage dat zijn volgende stap de Main Stage zou zijn. Hij houdt woord op vrijdag 15 augustus. De Amerikaanse rockers van Jimmy Eat World zie je er dan weer op zaterdag 16 augustus.

De overige 25 nieuwkomers op de affiche worden netjes verdeeld over de drie festivaldagen:

Donderdag 14 augustus: American Authors, Dan Croll, FKA Twigs, Horse Thief, Kwabs, Oscar And The Wolf, Ryan Hemsworth, Wallace Vanborn.


Vrijdag 15 augustus: Actress, Arcane Roots, The Bohicas, Cage The Elephant, Drenge, Eyedress, Joris Delacroix DJ Set, Kadavar, Kurt Vile & The Violators, Raving George, Tinie Tempah, The Van Jets, Wovenwar.

Zaterdag 16 augustus: Amatorski, BRNS, Float Fall, James Vincent McMorrow, Jimmy Eat World, Mapei.

Pukkelpop vindt plaats van 14 t/m 16 augustus in Kiewit met o.a. Editors, Queens Of The Stone Age, The National, Outkast, Portishead, Anna Calvi, Die Antwoord, First Aid Kit, John Newman, Forest Swords, The Kooks, The War On Drugs, St. Vincent en talrijke andere artiesten. Alle info: www.pukkelpop.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

9 + acht =