Manu Chao keert terug naar Esperanzah!

Manu Chao en Esperanzah! delen een mooi verhaal. In 2001 verschijnt zijn album ‘Proxima Estacion: Esperanza’ en het jaar nadien… het gelijknamige festival. Esperanzah! staat voor hoop, ontmoetingen, uitwisselingen en engagementen met als grote voorbeeld deze ‘citoyen du présent’. De energie van Manu Chao en zijn bereidheid om te werken aan een rechtvaardige wereld inspireert Esperanzah om hetzelfde te doen. Deze sterke band geeft een reden om 4 dagen samen te komen en feest te vieren. Manu Chao speelt ten dans op donderdag 31 juli.

Ook voor de overige festivaldagen zijn flink wat nieuwe namen bevestigd. Op vrijdag 1 augustus maken Plaza Francia – Catherine Ringer (des Rita Mitsouko) zingt Müller & Makaroff (The Gotan Project), DakhaBrakha, Jah9 en The Summer Rebellion hun opwachting. Een dag later is het de beurt aan Kery James, Les Ambassadeurs, Mayra Andrade en Palenke Soultribe. De slotdag op zondag 3 augustus wordt ingevuld door o.a. Jupiter & Okwess International, Blitz The Ambassador en Txarango. Eerder bevestigde Esperanzah! de komst van Ayo, FAUVE ≠ en Alborosie.

Info en tickets: www.esperanzah.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

13 − 9 =