Manu Chao keert terug naar Esperanzah!

Manu Chao en Esperanzah! delen een mooi verhaal. In 2001 verschijnt zijn album ‘Proxima Estacion: Esperanza’ en het jaar nadien… het gelijknamige festival. Esperanzah! staat voor hoop, ontmoetingen, uitwisselingen en engagementen met als grote voorbeeld deze ‘citoyen du présent’. De energie van Manu Chao en zijn bereidheid om te werken aan een rechtvaardige wereld inspireert Esperanzah om hetzelfde te doen. Deze sterke band geeft een reden om 4 dagen samen te komen en feest te vieren. Manu Chao speelt ten dans op donderdag 31 juli.

Ook voor de overige festivaldagen zijn flink wat nieuwe namen bevestigd. Op vrijdag 1 augustus maken Plaza Francia – Catherine Ringer (des Rita Mitsouko) zingt Müller & Makaroff (The Gotan Project), DakhaBrakha, Jah9 en The Summer Rebellion hun opwachting. Een dag later is het de beurt aan Kery James, Les Ambassadeurs, Mayra Andrade en Palenke Soultribe. De slotdag op zondag 3 augustus wordt ingevuld door o.a. Jupiter & Okwess International, Blitz The Ambassador en Txarango. Eerder bevestigde Esperanzah! de komst van Ayo, FAUVE ≠ en Alborosie.

Info en tickets: www.esperanzah.be.

http://www.esperanzah.be

recent

Shôgun – Seizoen 1

Het wil het Game Of Thrones van Disney+ worden,...

Justice

9 juni 2024Best Kept Secret, Hilvarenbeek

PJ Harvey

9 juni 2024Best Kept Secret, Hilvarenbeek

Gurriers

9 juni 2024Best Kept Secret, Hilvarenbeek

Tamino

9 juni 2024Best Kept Secret, Hilvarenbeek

verwant

Manu Chao

16 april 2024Het Bau-Huis, Sint-Niklaas

Morrissey wilde op de Lokerse Feesten geen paardenworst, Manu...

Manu Chao :: Bloody Border

Clandestino mag dan al 21 jaar oud zijn, het...

Interactief met Manu Chao

Lang geleden dat we nog iets van Manu Chao...

Manu Chao :: Sibérie M’Etait Contéee

Na enkele jaren onbeschikbaarheid worden Manu Chao's soloplaten opnieuw...

Clandestino :: Het “lost weekend” van Manu Chao

Niemand had het in 1998 zien aankomen dat Manu...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in