Programma Pinkpop nu helemaal rond

Met de komst van Kraantje Pappie, Brother & Bones, Gecko, Powerman 5000, Intergalactic Lovers, Afterpartees, Birth Of Joy, Nina Nesbitt en Paceshifters is het programma van Pinkpop 2014 compleet. Deze negen acts vormen samen het programma van het nieuwe podium: Stage 4. Met Marco Roelofs (De Heideroosjes) wordt ook gelijk een extra presentator aangekondigd.

Al eerder kondigde de organisatie de komst van een nieuw, vierde podium aan. Een kleiner intiem podium in een sfeervolle tent met ruimte voor nieuwe acts. Er worden drie acts per dag geprogrammeerd op het podium dat is gesitueerd naast de ingang op het terrein van de voormalige Openlucht Bioscoop.

Met de komst van Stage 4 is het ook tijd om het team van podiumpresentatoren, nu bestaande uit Giel Beelen en Eric Corton, aan te vullen met een derde gezicht. Marco Roelofs maakt dit jaar zijn opwachting als nieuwe podiumpresentator. Echt helemaal nieuw is Marco natuurlijk niet, hij was in het verleden al als presentator van de TV uitzendingen van Pinkpop op Nederland 3 te zien en hij speelde met zijn band De Heideroosjes al meerdere malen op het festival.

Pinkpop vindt plaats op 7, 8 en 9 juni in Landgraaf (NL) en mag op de komst van o.a. The Rolling Stones, Bastille, Haim, White Lies, Arctic Monkeys, Editors, Limp Bizkit, John Newman, Metallica, Avenged Sevenfold, Biffy Clyro, Arcade Fire en talrijke andere acts rekenen. Alle info: www.pinkpop.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeventien − 15 =