Dranouter keert eenmalig terug naar oorspronkelijke locatie

Deze zomer viert Festival Dranouter z’n 40ste editie. Om die verjaardag te vieren wordt er een afzonderlijk mini-festival georganiseerd op de plaats waar het allereerste festival werd georganiseerd.

Op 14 juni spelen verschillende artiesten die een band hebben met Dranouter in een concerttent bij de toenmalige jongens school van Dranouter (gemeentezaal De Klakeye). Daar werd 40 jaar terug de allereerste editie gehouden. Toen waren er zo’n 500 bezoekers aanwezig en dat is exact het aantal tickets wat we vandaag ter beschikking stellen! Op de affiche prijken Jan De Smet, Flip Kowlier, Klaas Delrue, !Adios Maestro Alfredo!, Albion Morris Men, Kadril, Marjan Debaene en Broes. Daarnaast is er ook nog straattheater met Kartje Kilo en Les Frères Lumière, en uiteraard ook nog een afterparty met DJ BOB die de beste folkklassiekers uit z’n kast haalt.

Er worden een zeer beperkt aantal tickets aangeboden voor dit feest. Tickets kosten €25 excl. reservatiekost en zijn te verkrijgen via Sherpa. Morgen start de voorverkoop.

Info: www.festivaldranouter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

3 × vier =