Fi:hP licht tip van sluier met Macy Gray, Kitty, Daisy & Lewis en meer

Feest In Het Park kondigt met enige trots een eerste reeks namen aan. Met onder meer Macy Gray, Collie Buddz, Intergalactic Lovers en Kitty, Daisy & Lewis haalt het festival alvast enkele mooie namen in huis.

Traditiegetrouw voegt Fi:hP daar meteen ook een aantal reggae – namen bij: Collie Buddz, die vorig jaar nog zijn concert op Fi:hP moest annuleren, komt het dit jaar goedmaken met zijn fans. En ook al voor de tweede keer op Fi:hP is Busy Signal, ondertussen wereldberoemd dankzij zijn track ‘Watch out for this’ (Bumaye). De populaire Britse producer, dj en remixer Toddla T Sound is eveneens van de partij. Rusko, The Opposites en Tiga vervolledigen deze eerste lichting namen.

Feest in het Park vindt van 21 tot en met 24 augustus aan de vertrouwde Donkvijvers van Oudenaarde. De voorverkoop start op 22 april. Alle info: www.feestinhetpark.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeven + tien =