Lokerse Feesten pakt uit met Motörhead, Down en meer

Succesrijke tradities zijn er om in ere gehouden te worden, en dus komen de Lokerse Feesten ook dit jaar weer op de proppen met een metal-dag op zondag 3 augustus. Opnieuw all killers no fillers: levende legende Lemmy met Motörhead die beloofd heeft zijn annulatie van vorig jaar méér dan goed te maken, Down, Dimmu Borgir, Devin Townsend Project en Channel Zero hebben hun komst bevestigd. De voorverkoop start onmiddellijk.

Voor dinsdag 5 augustus (Neil Young & Crazy Horse) zijn er geen tickets meer beschikbaar, ook de wachtlijst is afgesloten. Er is enkel nog een beperkt aantal 10-dagen combitickets beschikbaar. Meer info over de verkoop van de 9-dagen combitickets (zonder 5 augustus) en verdere namen voor het jubileumprogramma volgen later.

De 40e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 1 augustus tot en met zondag 10 augustus 2014. Alle info: www.lokersefeesten.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vier + 4 =